<div style="line-height:1.7;color:#000000;font-size:14px;font-family:Arial"><div><br></div><div>That is not work.</div><div>The patch not for linux-2.6.35 or linux-2.6.38.</div><div>On my test team, u-boot mode we can read or write the sata data, but linux kernel mode we could do it only <span style="line-height: 1.7;"> </span><span style="line-height: 23.7999992370605px;">raised the CPU temperature to 45 </span><span style="line-height: 23.7999992370605px;">degrees Celsius.</span></div><div><span style="line-height: 23.7999992370605px;">Now we have 30% chips have this </span>phenomenon.</div><div><span style="line-height: 23.7999992370605px;"> </span><span style="line-height: 23.7999992370605px;">this issue was random happened, a</span>nyone else have imx535 have loco board? Who could give us some help</div><div>tks.</div><div>2014.11.16</div><div></div><div id="divNeteaseMailCard"></div><br><pre><br>At 2014-11-16 04:40:49, "Fabio Estevam" <festevam@gmail.com> wrote:
>On Sat, Nov 15, 2014 at 5:23 AM, lengyu <lixipeng0088@163.com> wrote:
>> Hi all.
>> Our products use imx535 cpu the sata cannot mount to linux os.
>> In u-boot command line, we enter "sata init" or "sata info" we could find
>> our sata disk, same borads use imx535 we use linux-2.6.35 or linux-2.6.38
>> sometime could not find sata nodes, and can not mount to system.
>> log as follow:
>
>Does it work if you disable sata prior to booting to the kernel?
>
>Something like this patch does:
>https://patchwork.ozlabs.org/patch/404683/
</pre></div><br><br><span title="neteasefooter"><span id="netease_mail_footer"></span></span>