Hi Daiane,<div><br></div><div>Yes, This change improved things.</div><div><br></div><div>I can play video but only once!  the second time I run the same command I get this error:</div><div><br></div><div><div>[INFO]<span class="" style="white-space:pre">      </span>bitstreamMode 1, chromaInterleave 1, mapType 0, tiled2LinearEnable 0</div>
<div>hwbuf allocator zone(356352) created</div><div>can not create threadmfw_gst_isink_setcaps:1489</div><div>Pipeline is PREROLLED ...</div><div>Setting pipeline to PLAYING ...</div><div>VS0 created. in fmt[NV12] win(0,0-640,360:640x360) out win(0,0-512,384:512x384)</div>
<div>New clock: GstAudioSinkClock</div><div>vss/mfw_gst_vss_common.c:701 ioctl error, return -1</div><div>vss/mfw_gst_vss_common.c:726 ioctl error, return -1</div><div>set deinterlace mode 0</div><div>Can not open dll, <a href="http://libgstfsl-0.10.so">libgstfsl-0.10.so</a>: cannot open shared object file: No such file or directory.</div>
<div>Caught SIGSEGV accessing address (nil)</div><div>#0  0x4e2979a4 in ?? ()</div><div>#1  0x4e297994 in ?? ()</div><div>#2  0x4e297994 in ?? ()</div><div>Spinning.  Please run 'gdb gst-launch 1856' to continue debugging, Ctrl-C to quit, or Ctrl-\ to dump core.</div>
</div><div><br></div><div>Do you have any suggestions to solve this problem?</div><div><br></div><div>Thanks,</div><div>Tarek</div><div><br></div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">On Mon, Dec 17, 2012 at 5:00 PM, Daiane Angolini <span dir="ltr"><<a href="mailto:daiane.angolini@freescale.com" target="_blank">daiane.angolini@freescale.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div class="im">On 12/17/2012 02:40 PM, Tarek El-Sherbiny wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
I get the same behaviour I can't see the output.<br>
<br>
Here is my vssconfig. I'm using HDMI TV for display<br>
<br>
root@nitrogen6x:~# cat /usr/share/vssconfig<br>
# vss device definition<br>
# Master=DVI, Slave=TV<br>
# please add "video=video=mxcdi1fb:YUV444,<u></u>720P60<br>
video=mxcdi0fb:RGB24,<u></u>1024x768M-16@60" to kernel startup command line<br>
<br>
# master display<br>
[master]<br>
type = framebuffer<br>
format = RGBP<br>
</blockquote>
<br></div>
Change:<br>
<br>
 fb_num = 0<br>
<br>
It still "blended" but it plays and shows the movie<br>
<br>
<br>
Daiane<br>
<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
main_fb_num = 0<br>
</blockquote>
<br>
<br>
</blockquote></div><br></div>