Re: nothing building under denzil-7.0.1


Jim Abernathy
 

On 07/21/2012 07:47 PM, Tom Zanussi wrote:
On Sat, 2012-07-21 at 09:58 -0400, Jim Abernathy wrote:
On 07/21/2012 12:06 AM, Tom Zanussi wrote:
On Fri, 2012-07-20 at 16:55 -0500, Tom Zanussi wrote:
On Fri, 2012-07-20 at 15:39 -0500, Tom Zanussi wrote:
On Fri, 2012-07-20 at 16:35 -0400, Jim Abernathy wrote:
On 07/20/2012 04:29 PM, Scott Garman wrote:
On 07/20/2012 01:11 PM, Jim Abernathy wrote:
There must be some basic thing I'm missing. Nothing that I used to
build under denzil 7.0 will now build under denzil 7.0.1 or tracking the
denzil branch. Are all the BSPs required to be updated to 7.0.1 before
you can run?

I'd thought I'd check before I post a bunch of log files.

I just downloaded the poky 7.0.1 tarball and cd'ed to that untarred
directory and untarred the 7.0 Intel BSPs.

There must be a step I'm missing. otherwise this would not have gotten
thru testing before deployment.

Jim A
Hi Jim,

We need more specific information about the error(s) you're seeing.
We've done extensive QA with 7.0.1 and meta-intel, so I imagine there
must be a step you've forgotten.

For example, you are using the denzil branch of meta-intel, right?

Scott
I think it maybe that old problem with the n450 SRCREC being blank in
the linux-yocto bbappend file. Obviously that BSP didn't get fixed
before 7.0.1 was deployed. I'll put in the ones I used to patch in and
see if it works.
I updated the n450 in both the denzil and master meta-intel branches,
but the tarball still needs to be updated with that fix.

Is this the problem you're seeing, or are there other problems you're
seeing with this and/or the other meta-intel BSPs?
As a sanity check, I just now downloaded the denzil-7.0.1 tarball and
the denzil sugarbay tarball and built successfully without any problems.
Also did a fresh clone of meta-intel, checked out meta-intel/denzil and
successfully built n450 with the denzil-7.0.1 tarball here with no
problems.

Tom
I can confirm I had no issues doing just what you did. tarball for
denzil-7.0.1 and denzil clone for meta-intel and default core-image-sato
for n450.

Next, I cloned poky and checked out the tag denzil-7.0.1, which in
theory should match the tarball I ran with in the above test. I cloned
meta-intel and checked out the branch denzil, just as above.

So this good news is that worked as expected. The denzil-7.0.1 tag
equals the tarball.

So the only problem is the denzil branch of poky has some problem that's
seen in denzil-7.0.1 as it relates to n450.
I'm not sure what you mean by this - I just did a build of poky/denzil
with meta-intel/denzil and again, didn't see any problems with that
permutation either.

Tom
What I meant by my statement was I could only build n450 while I use the tarball of poky denzil-7.0.1 with the denzil tracking branch of meta-intel, or the equivalent git repository "tag" of poky denzil-7.0.1. I couldn't build the n450 from the tracking branch of poky denzil and the tracking branch of meta-intel denzil. To me that just meant that something changed in denzil since the tag denzil 7.0.1 was established. I retest again and can confirm that my retest was successful. Here are the steps I used for both test. Not sure what changed, but at least it works now:

git clone git://git.yoctoproject.org/poky
cd poky
git clone git://git.yoctoproject.org/meta-intel.git
git checkout -b denzil origin/denzil
cd meta-intel
git checkout -b denzil origin/denzil
cd ..
. oe-init-build-env /build/n450-new
(edit local.conf for parallel options, machine= n450, and DL_DIR)
(edit bblayer.conf for meta-intel and meta-intel/meta-n450 layer)
bitbake core-image-sato

Jim A



Jim A


Tom


Tom

Jim A


_______________________________________________
yocto mailing list
yocto@...
https://lists.yoctoproject.org/listinfo/yocto
_______________________________________________
yocto mailing list
yocto@...
https://lists.yoctoproject.org/listinfo/yocto

Join yocto@lists.yoctoproject.org to automatically receive all group messages.